У Гарнізонному храмі Святих апостолів Петра і Павла помолилися за українське військо

У Гарнізонному храмі  Святих апостолів Петра і Павла помолилися за українське військо

06.12.2023

Сьогодні, 6 грудня, у  Гарнізонному храмі святих верховних апостолів Петра і Павла  відбулася молитва за Збройні сили України. 

Участь у заході взяли представники обласної влади, депутати обласної ради Павло Ткачук, Микола Іщук, Юрій Доскіч, військові, громадськість.

Присутні помолилися за мир та перемогу України у війні проти Росії та щасливе повернення додому українських оборонців – захисників держави. Згадали й тих, хто віддав своє життя та здоров’я за право жити на власній землі.

«Ми всі, – парафія, місто, Львівський військовий гарнізон, наше військо, є нині живою Церквою, і ми всі боронимо свою Батьківщину, терпимо, молимося, просимо Бога перемоги, здоров’я, сили і єдності. 

Стіни цього храму, стіни дому божого стають стінами дому для багатьох наших військових і їхніх родин. І хай цей храм стає прототипом для багатьох таких святинь по всій Україні. Я вірю, що так і буде.

Дякую всім, хто підтримує, надихає, хто розраджує і допомагає нашим воїнам та їх родинам», - зазначив заступник голови облради Юрій Холод.

Також сьогодні Гарнізонний храм відзначає 12-ту річниці з часу відкриття.