У Західноукраїнському дитячому центрі реалізували проєкт з модернізації wi-fi мережі

У Західноукраїнському дитячому центрі реалізували проєкт з модернізації wi-fi мережі

04.01.2024

У Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі завершили роботи з переобладнання ІТ-мережі. Відтепер усі приміщення центру оснащені якісним безпровідним інтернет-зв’язком.

Сучасне обладнання для лікарні в рамках проєкту «Модернізація ІТ-інфраструктури ЗУСДМЦ» на суму 26,5 тисяч євро придбало Генеральне консульство Республіки Польща у Львові.

«Нове обладнання допомогло нам створити сучасну локальну мережу. Оптичний кабель дозволяє передавати великі обсяги інформації з максимальною швидкістю. Wi-fi звʼязок підтримується сучасним і швидкісним обладнанням. Є окремі мережі для працівників та відвідувачів. Зв'язок захищений авторизацією й відповідає європейським аналогам», – розповів системний адміністратор центру Назар Кохановський.

У лікарні також відремонтували приміщення серверної кімнати, в якій встановили сучасну телекомунікаційну шафу.

«Модернізована ІТ-інфраструктура є вимогою часу, адже забезпечує якісний обмін медичною інформацією та виконання програми медичних гарантій для населення. Дякуємо польським друзям за допомогу і реалізований проєкт», – зазначила заступниця директора з медичної частини центру Олена Козлова.