За галуззю освіти – розвиток України і зміцнення нації, – Ірина Гримак – освітянам Львівщини

За галуззю освіти – розвиток України і зміцнення нації, – Ірина Гримак – освітянам Львівщини

30.09.2022

До Дня працівників освіти голова Львівської обласної ради Ірина Гримак, перший заступник голови Львівської обласної ради Євгеній Гірник, голова комісії з питань освіти і науки Львівської обласної ради Іванна Герус нагородили педагогів і колективи комунальних закладів освіти обласної ради.

«Освіта – це наша історія, наша культура, наша економіка. За галуззю освіти – розвиток України і зміцнення нації. Бо саме педагоги формують особистість від перших її кроків у навчанні і до дорослого життя.

Наші освітяни заслуговують щоденної вдячності, особливо у час війни, коли вони зміцнюють нашу боротьбу, рух до розвитку, наближаючи перемогу. Вітаю всіх вчителів із прийдешнім професійним святом! Світлих і мирних днів, натхнення і здобутків учнів в ім’я України», - акцентувала Ірина Гримак.

Звертаючись до педагогів, Євгеній Гірник наголосив, що у наш важкий час робота освітян – це боротьба за майбутнє покоління України.

«Без перебільшення, зараз ви оберігаєте наших дітей від реалій війни, щоб дати їм знання – найсильнішу у світі зброю. Ви – виховали наших Захисників, нашу армію, людей, якими захоплюється сьогодні увесь світ. Бажаю напередодні свята – здоров’я, завзяття, натхнення і перемоги. Низький вам уклін», - зауважив Євгеній Гірник.

На думку Іванни Герус, одним із показників успішності закладу є те, що члени педагогічного колективу пам’ятають всіх своїх учнів поіменно, знають їхні уподобання і потреби, а у відповідь від вихованців отримують посмішки і любов.

«Відвідуючи комунальні заклади освіти області, ми бачимо, що ви дуже добре виконуєте свою роботу, що діти вас поважають і люблять. Дякуємо за вашу нелегку працю, бо опікуватися, наприклад, дітьми з особливими освітніми потребами, непросто. Однак ця діяльність стала вашим покликанням. Спасибі, що віддаєте частинку себе дітям», - підкреслила Іванна Герус, звертаючись до освітян.

На початку заходу присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих Новітніх Героїв України, а на завершення – спільно виконали Державний Гімн.