Юрій Холод вручив відзнаки Львівської обласної ради працівникам Державної міграційної служби

Юрій Холод вручив відзнаки Львівської обласної ради працівникам Державної міграційної служби

13.10.2021

Цього року виповнюється 10 років з часу створення та початку діяльності Головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області.

Заступник голови Львівської обласної ради Юрій Холод привітав колектив з ювілеєм та наголосив на важливості праці кожного. Адже Державна міграційна служба України реалізує державну політику у сферах міграції, у тому числі протидії нелегальній міграції, громадянства, реєстрації фізичних осіб, біженців та інших визначених законодавством категорій мігрантів.

«10 років це мало, але за цей короткий час ваш колектив долучився до розбудови нового органу виконавчої влади. Завдяки вам Державна міграційна служба утвердилася й отримала довіру від суспільства. Люди приходять сюди з проблемами та отримують від вас якісні послуги, комунікацію, роз’яснення, підтримку, оформлені документи», - зазначив Юрій Холод та вручив грамоти від Львівської обласної ради представникам колективу Головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області.