Юрій Холод відзначив найталановитіших учнів Малої академії наук

Юрій Холод відзначив найталановитіших учнів Малої академії наук

08.06.2021

Заступник голови Львівської обласної ради Юрій Холод сьогодні, 8 червня,привітав переможців та призерів Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук та працівників освіти, які їх підготували.

«Сьогодні – свято величності науки, свято таланту, на якому відзначаємо найталановитіших. Нам є ким пишатися!

Щиро вітаю вас з перемогами у фіналі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України!

На мою думку, найважливішим фактором розвитку нашої країни є людський потенціал. Адже саме розум є рушійною силою поступу в усіх галузях.

Переконаний, що обласні премії стимулюватимуть молоді таланти робити правильні кроки в житті, розвивати науку і впевнено крокувати до своєї мети», - наголосив Юрій Холод.

Зауважимо, що з обласного бюджету в межах Програми розвитку освіти Львівської області на преміювання учнів – членів Малої академії наук передбачили 213,7 тис грн.

«Світ розвивають дві речі: велика любов до того, що робиш, та ідеї, які продукуєш. Мала академія наук сьогодні продукує ідеї, які завтра будуть дорого коштувати. Упевнена, за Малою академією наук – майбутнє», - підкреслила у вітальному слові заступник голови комісії з питань освіти, науки та інновацій Львівської обласної ради Парасковія Дворянин.

Крім того, Юрій Холод вручив подяки молодим науковцям-переможцям і педагогічним працівникам.