Юрій Холод провів zoom-нараду з головами районних рад Львівщини

Юрій Холод провів zoom-нараду з головами районних рад Львівщини

12.04.2021

Про реформування ОКС ЛГП «Галсільліс» та підготовку проєктів на розвиткові конкурси йшлося сьогодні, 12 квітня, під час zoom-наради заступника голови Львівської обласної ради Юрія Холода з головами районних рад.

Як відомо, керівництво Львівської обласної ради ініціювало реорганізацію ОКС ЛГП «Галсільліс» для зменшення його дочірніх підприємств з 18 до 9.

«Запевняю громади Львівщини, що ніхто не збирається забирати податки з територій. У результаті реформи ОКС ЛГП «Галсільліс» буде змінена лише структура підприємства, зменшена кількість директорів та головних бухгалтерів. Для всіх інших – нічого не зміниться», - пояснив Юрій Холод.

З остаточним форматом реформування ОКС ЛГП «Галсільліс» визначатимуться депутати Львівської обласної ради.

Крім того, Юрій Холод закликав керівників районних рад сприяти підготовці заявок на Конкурс проєктів регіонального розвитку і Конкурс ініціатив місцевих карпатських громад.

«У межах Конкурсу проєктів регіонального розвитку чекаємо заявки до 26 квітня включно, а на Конкурс ініціатив місцевих карпатських громад – до 30 квітня. Закликаю Вас разом з органами місцевого самоврядування подавати спільні проєкти, адже це ті інструменти, завдяки яким можна залучити додаткові кошти для розвитку своїх райони», - наголосив Юрій Холод, звертаючись до очільників районних рад області.