Віталій Свіщов взяв участь у презентації міжнародного проєкту «Озеленення Планети»

Віталій Свіщов взяв участь у презентації міжнародного проєкту «Озеленення Планети»

05.03.2021

Голова комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації Львівської обласної ради Віталій Свіщов у четвер, 4 березня, взяв участь у презентації міжнародного проєкту «Озеленення Планети», який передбачає одночасну висадку по цілому світу 1 млн дерев. Львівщина також долучається до Всесвітнього екологічного проєкту, зокрема на території Львова та Львівської області.

«Такі заходи є життєво необхідними для усвідомлення екологічної проблематики. Сподіваюся, територіальні громади Львівщини будуть прикладом для інших областей, адже тільки спільними зусиллями ми озеленимо Україну. А я як голова профільної комісії облради гарантую всебічну підтримку», - підкреслив Віталій Свіщов.

Зауважимо, що під час заходу представили головні локації для висадки дерев в Україні і на Львівщині, а також провели телеміст із представниками ініціативи з-за кордону – Польщі та Італії.

Цього ж дня відбулася висадка першого дерева проєкту «Озеленення планети» на пл. Соборна у Львові.

Крім того, організатори поспілкувалися зі студентською молоддю на тему охорони навколишнього середовища, а також провели майстер-клас у дитячому будинку.

Нагадаємо, 3 березня перший заступник голови Львівської обласної ради Євгеній Гірник поспілкувався з координатором акції «Озеленення Планети» на Львівщині, головою громадської організації «Добро.Дій» Ігорем Дулиним.

Детальніше про проєкт – ТУТ.

Довідково:

Головні ініціатори міжнародного проєкту «Озеленення Планети» – найбільший діловий клуб, який об’єднує лідерів українського бізнесу CEO Club Ukraine, засновником якого є Сергій Гайдачук та Business Woman Club, а президентом – Анна Крисюк.

Місією ініціативи на наступні 3 роки є висадка 100 млн дерев по всій Планеті й поширення даної теми серед усіх верств населення.