Вихованців Львівського ліцею імені Героїв Крут навчали основам тактичної медицини

Вихованців Львівського ліцею імені Героїв Крут навчали основам тактичної медицини

15.04.2024

Комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» провів навчання основам тактичної медицини для вихованців комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут».

«Один із найважливіших напрямків підготовки ліцеїстів – знання з домедичної допомоги. Упродовж навчального року хлопці та дівчата відпрацьовують основи цивільної допомоги під керівництвом офіцерів-вихователів на тренажерах у класі безпеки. Наступний вищий рівень знань та навичок – основи тактичної медицини.

Таку кількаступеневу програму ми впроваджуємо у ліцеї вже не перший рік. Адже знання та навички меддопомоги потрібно постійно повторювати, оновлювати, удосконалювати», - розповіли в ліцеї.

У свою чергу, у Львівському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф наголосили, що знання з тактичної медицини рятують життя.

«Дякуємо крутянам за жагу до навчання, активність під час тренінгу та за вибір майбутньої професії», - додали в медустанові.