Валентин Харлов привітав випускників Національної академії сухопутних військ

Валентин Харлов привітав випускників Національної академії сухопутних військ

15.06.2019

Сьогодні, 15 червня, на стройовому плацу Національної академії сухопутних військ відбувся урочистий ритуал випуску молодих офіцерів. Привітати випускників вишу завітав керуючий справами Львівської обласної ради Валентин Харлов, т.в.о. голови Львівської ОДА Ростислав Замлиснький, народні депутати, почесні гості.

Валентин Харлов від імені Львівської обласної ради привітав випускників та побажав їм та всім українцям мирного неба над нашою державою.

Позаду для цьогорічних випускників залишилися напружені роки навчання, теоретичні заняття в затишних аудиторіях в пункті постійної дислокації та нелегкі практичні – на полігоні. Своє перше офіцерське звання отримали майже сім сотень лейтенантів, які з гідністю продовжуватимуть славні традиції своїх попередників та стануть надійним поповненням офіцерського корпусу Українського війська.

Варто зазначити, що з часів заснування і до сьогоднішнього дня Академія здійснила понад 80 випусків офіцерів. За роки незалежності України це вже 26-й випуск молодих лейтенантів та п’ятий випуск в Національній академії сухопутних військ за роки війни.

Цьогоріч 14 випускників Національної академії сухопутних військ закінчили навчання з відзнакою та золотою медаллю. Це лейтенанти Василь Голуб, Сергій Письменний, Димитріан Шевчук, Артем Бугаєв, Сергій Тарасюк, Сергій Стратічук, Володимир Горошкевич, Олександр Карга, Андрій Рівняк, Володимир Сірків, Мар’яна Грипа, Марія Ігліна, Юрій Кузів та Артем Ломов. Дипломи з відзнакою отримали ще близько 80 випускників.