У Підберізцівській громаді завершили капітальний ремонт фасаду навчально-виховного комплексу

У Підберізцівській громаді завершили капітальний ремонт фасаду навчально-виховного комплексу

24.11.2021

У межах Програми капітального будівництва об’єктів соціально-культурного та житлово-комунального призначення капітально відремонтували фасад будівлі Миклашівського навчально-виховного комплексу в Підберізцівській сільській територіальній громаді.

Загальна кошторисна вартість – 3 млн грн, з яких кошти обласного бюджету – 1,3 млн грн., фінансовий ресурс місцевого бюджету – 1,19 млн грн.. За результатами торгів і уточнення будівельних обсягів вдалося зекономити 565 тис грн..

Як повідомив голова Підберізцівської сільської ради Василь Коваль, Миклашів – один з найбільших населених пунктів громади територіально та за кількістю мешканців.

«Навчально-виховний заклад відвідують 160 дітей, тож фасадні роботи були необхідними, передусім, задля енергозбереження та енергоефективності.

Позаяк навчально-виховний комплекс  з  вуличними тренажерами, штучним футбольним полем, дитячим майданчиком та зручним благоустроєм території,  розташований в центрі села, це неабияка промоція громади, місце для навчання, саморозвитку та відпочинку усіх мешканців населеного пункту.

Капремонт фасаду став завершальним та найбільш очікуваним для громади етапом масштабного оновлення території Миклашівського НВК», - розповів Василь Коваль.