У Львівській обласній раді затвердили нові правила організації роботи в умовах карантину

У Львівській обласній раді затвердили нові правила організації роботи в умовах карантину

08.11.2021

Від сьогодні задля мінімізації поширення COVID-19 та унеможливлення припинення роботи органу місцевого самоврядування буде обмежено доступ до адміністративних будівель та службових приміщень Львівської обласної ради.

Це стосується усіх осіб, окрім працівників виконавчого апарату обласної ради, працівників облдержадміністрації та її структурних підрозділів, депутатів всіх рівнів, працівників правоохоронних органів, керівників підприємств, установ, організацій та запрошених осіб за наявності сертифікату, що підтверджує вакцинацію однією або двома дозами, або ж негативного результату тестування методом ПЛР, або експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, яке проведено не більш як за 72 години.

Також  у розпорядженні  голови обласної ради йдеться про те, що на період дії обмежувальних протиепідеміологічних заходів, пов’язаних з поширенням COVID-19, сесії обласної ради, засідання постійних комісій та тимчасових контрольних комісій, робочих груп та інші заходи проводяться за умови вакцинації присутніх осіб або негативного тесту.

В приміщенні забороняється також знаходитися без засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок. А кількість учасників зібрань може бути обмежена з огляду на допустиму площу приміщення та кількість доступних місць.

Це розпорядження діятиме до 31 грудня 2021 року або до відміни карантину на загальнодержавному рівні.