У Будинку воїна розпочався Форум ветеранОК

У Будинку воїна розпочався Форум ветеранОК

12.06.2021

У Львові, у комунальному закладі Львівської обласної ради «Будинок воїна», сьогодні, 12 червня, під гаслом «Здоров’я. Безпека. Комфорт» розпочався дводенний «Форум ветеранОК». Тут зібралися понад півсотні учасниць російсько-української війни з різних міст України. Форум ветеранОК відбувається у Львові вже вдруге.

Традиційно захід організовує «Перший жіночий ветеранський простір «Рехаб».

Організатори підготували для учасниць три тематичні бесіди із фазовими спікерами щодо жіночого здоров’я, безпеки у мирному житті та самореалізації і комфорту.

«Для дівчат дуже важливо не тільки отримати корисну інформацію, а й провести час разом, поділитися спільними темами і проблемами. Крім тематичних бесід, ми підготували для них і кілька додаткових івентів із серії психологічної реабілітації. У нас буде і майстер-клас з витинанки від майстрині Марії Янко і експрес-курс із самомакіяжу від Анастасії Сподарко. Також плануємо із дівчатами фотосесію, яка ляже в основу спеціального календаря», - зазначила співорганізаторка заходу, членкиня «Рехабу» Ярина Капітан.

Зазначимо, що «Перший жіночий ветеранський простір «Рехаб» спеціалізується на допомозі ветеранкам війни, особливо у питаннях гінекології, репродуктології та психологічної реабілітації. Від початку діяльності організації, а це менше двох років, допомогу отримали більше 60 учасниць російсько-української війни та понад 70 волонтерок.

Участь у форумі беруть депутати Львівської обласної ради.