Сучасний мобільний рентгенапарат передали одній з лікарень Львівщини

Сучасний мобільний рентгенапарат передали одній з лікарень Львівщини

13.05.2022

Одна з обласних медичних установ отримала від благодійників мобільний рентгенапарат MOBILETT Elara Max, С-дугу та С-арку фірми  Siemens.

Завдяки сучасному мобільному пристрою лікарі зможуть робити рентгенографію легень, органів черевної порожнини, кісток як у дорослих, так і дітей, а також пацієнтів із надмірною вагою. Крім  того, його можна використовувати для екстрених випадків. Усі отримані рентгенівські зображення є дуже високої якості.

Рентген С-арка забезпечує практично необмежений доступ до пацієнта, включає безліч функцій для підтримки максимально низьких рівнів опромінення і перемикання на більш високе випромінювання за потреби, можливість орієнтування для змінної візуалізації навколишньої анатомії.

С-дуга - це хірургічний рентген-апарат з рухомим електронно-оптичним перетворювачем, необхідним для поліпшення деталізації зображень.
Такі цифрові мобільні рентгенівські системи використовуються в пунктах невідкладної допомоги, операційних, а також у радіологічних та ендоскопічних відділеннях лікарень. С-арка оптимально підходить для інтраопераційного використання в ортопедії та травматологічної хірургії, урології, хірургії, нейрохірургії.