Студенти з Німеччини відвідали Львівську обласну раду

Студенти з Німеччини відвідали Львівську обласну раду

04.07.2019

Сьогодні, 4 липня, студенти Інституту державного управління, поліції та права Федеральної землі Мекленбург – Передня Померанія (Федеративна Республіка Німеччина) з ознайомчим візитом завітали до Львівської обласної ради.

Заступник керуючого справами обласної ради Іван Собко, вітаючи гостей, зауважив: «Візити на Львівщину наших колег і друзів з європейських країн, зокрема Німеччини, – є свідченням того, що ми всі разом – велика європейська сім`я».

Крім того, посадовець ознайомив німецьких студентів із суспільно-політичною ситуацію в країні, системою місцевого самоврядування України, а також розповів про здобутки Львівської обласної ради, зокрема про успішну транскордонну діяльність.

На завершення зустрічі гості з Німеччини поділилися думками про Україну та Львівщину.

Довідково:

Упродовж багатьох років Львівський регіональний інститут державного управління (смт Брюховичі) співпрацює із німецькими вишами: Інститутом державного управління Саксонії та Інститутом державного управління, поліції та права Федеральної землі Мекленбург – Передня Померанія. У рамках цієї співпраці з 3 до 10 липня цього року у Львові перебуває група студентів із Інституту державного управління, поліції та права Федеральної землі Мекленбург – Передня Померанія. Одним із завдань навчальної подорожі є ознайомлення із системою місцевого самоврядування України.

У свою чергу, слухачі ЛРІДУ НАДУ теж відвідують зазначені виші з навчальною метою.