Профільна комісія заслухала звіт про хід виконання Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини за І півріччя

Профільна комісія заслухала звіт про хід виконання Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини за І півріччя

14.08.2019

Сьогодні, 14   серпня, відбулося засідання постійної комісії  з питань  молодіжної політики, фізичної культури та спорту.

Члени комісії заслухали інформацію керівника управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації Романа Хім’яка про хід виконання Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини на період до 2021 року» в частині виконання заходів програми за І півріччя 2019 року.

Як наголосив голова постійної комісії Петро Жукровський: «Лише завдяки злагодженій роботі постійної комісії обласної ради та управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації заходи обласної програми виконано згідно з планом – на 30%. Слід зауважити, відповідно до умов   Програми за напрямком «Облаштування спортивних майданчиків» кошти з обласного бюджету реалізовуються на облаштування покриття спортивних майданчиків після виконання робіт у частині співфінансування за кошти місцевих бюджетів».

Крім того, враховуючи  інформацію  ЛРУ ДСФУ «Державний фонд сприяння молодіжному житловому  будівництву», погоджено перелік кандидатів на отримання пільгового довготермінового кредиту в рамках Комплексної програми підтримки індивідуального житлового будівництва на селі  «Власний дім» та забезпечення молоді житлом у Львівській області на 2018-2022 роки.