Працівників соціальної сфери Львівщини привітали з професійним святом

Працівників соціальної сфери Львівщини привітали з професійним святом

04.11.2022

Голова Львівської обласної ради Ірина Гримак та голова обласної військової адміністрації Максим Козицький привітали працівників соціальних закладів Львівщини із професійним святом. День працівників соціальної сфери в Україні відзначають у першу неділю листопада.

З нагоди свята Ірина Гримак відзначила Грамотами Львівської обласної ради працівників Головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області, . Цінним подарунком - годинником нагороджено директорку комунального закладу Львівської обласної ради «Монастироцький психоневрологічний інтернат» Ганну Надяк.  

«Сьогодні, як ніколи соціальні послуги необхідні людям, не залежно від їх віку і довоєнного соціального становища. Наша держава гарантує соціальний захист і послуги, а ви надаєте їх щоденно. Ви є совістю нашої держави», - зазначила Ірина Гримак.   Вона наголосила, що саме на соціальну сферу нині випало дуже багато нових і нелегких завдань та викликів, на які не завжди є готові алгоритми рішень. На Львівщину прибули тисячі людей, вони інтегруються у громади, звертаються за допомогою - інформаційною та матеріальною. Робота соціального працівника в таких умовах потребує значних зусиль, самовідданості, співчуття і навіть самопожертви. Тому соціальний працівник — це не професія, а радше покликання. Ірина Гримак подякувала соціальним працівникам за готовність і бажання допомагати ближньому, за щоденну невтомну працю та побажала усім стабільного й мирного майбутнього і перемоги.