Олександр Ганущин оглянув після ремонту Бродівську загальноосвітню школу №3

Олександр Ганущин оглянув після ремонту Бродівську загальноосвітню школу №3

12.02.2019

Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, перебуваючи сьогодні, 12 лютого, на Бродівщині, відвідав опорний заклад «Бродівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3» та оглянув приміщення закладу після реконструкції.

Спілкуючись з освітянами, Олександр Ганущин зауважив, що Бродівщина демонструє високі показники. «Що стосується вкладень, то галузь освіти вашого району може похвалитися суттєвим залученим ресурсом із обласного і державного бюджетів», - сказав він.  

Варто зауважити, що у Бродівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №3 минулого року в рамках «Програми обласного конкурсу проектів місцевого розвитку» реалізовано проект «Капітальний ремонт та утеплення західної та північної частини фасаду основного корпусу з частковою заміною внутрішніх дверних блоків».

Обсяг фінансування з обласного бюджету – 101,3 тис грн, з районного – 101,3 тис грн, інші кошти – 90 тис грн.

Додамо, що цій школі навчається 1094 учні – це 38 класів, з них 3 – інклюзивні. Тут у 2017-2018 навчальному році у школі стартувало експериментальне впровадження Нового державного стандарту загальної початкової освіти – Нова українська школа.