На Львівщині відкрили високотехнологічний комплекс із переробки птиці

На Львівщині відкрили високотехнологічний комплекс із переробки птиці

07.07.2020

Сьогодні, 7 липня, у с. Підгайчики Золочівського району заступник голови Львівської обласної ради Юрій Гудима взяв участь в офіційному відкритті комплексу по забою та переробці птиці ТОВ «Агроль».

«Компанія «Агроль» на Львівщині відкриває ще одне підприємство. Переконаний, ця подія дасть новий поштовх розвитку економіки області, зокрема створенню понад сотні нових робочих місць, що в сучасних реаліях є дуже важливим для регіону. Бажаю компанії вдалого бізнесу, гарного прибутку та прогресивного розвитку», - зазначив під час вітального слова Юрій Гудима.

Зауважимо, що інвестиція в будівництво комплексу, який відповідає українським та європейським стандартам екологічності, – понад 150 млн грн, а проектована потужність цеху становить 2000 голів на годину.

Важливо, що нове підприємство забезпечить місцеве населення 120 робочими місцями із середньомісячною заробітною платою понад 10,5 тис грн.

Довідково:

ТОВ «Агроль» - українська високотехнологічна компанія, яка спеціалізується на вирощуванні курчат-бройлерів та виробництві курячого м’яса.

У 2000-му році підприємство розпочало свою діяльність з вирощування курчат-бройлерів. На сьогодні функціонує дві птахофабрики у с. Жорниська Яворівського району та с. Вербіж Миколаївського району Львівської області потужністю понад 3 млн голів в рік. Сучасне обладнання та автоматизація більшої частини виробничого процесу позитивно впливає на показники продуктивності та забезпечує високу якість продукції.

У плахах компанії на 2021-2022 роки є збільшення потужностей щодо вирощування птиці до 6 млн голів в рік за рахунок будівництва нових сучасних птахофабрик, інкубатора  та птахофабрик з вирощування батьківського поголів’я.