Конкурсна рада з реалізації Програми підтримки співробітництва громад затвердила 10 переможців Конкурсу 2019 року

Конкурсна рада з реалізації Програми підтримки співробітництва громад затвердила 10 переможців Конкурсу 2019 року

15.08.2019

Сьогодні, 15 серпня, Конкурсна рада з реалізації Програми підтримки співробітництва територіальних громад у Львівській області на 2019 рік затвердила 10-ох переможців Конкурсу.

Зауважимо, що під час засідання ради було розглянуто звернення від органів місцевого самоврядування – ініціаторів проектів, зокрема від Мостиської міської ради про відмову від реалізації проекту.

Відтак Конкурсна рада своїм рішенням вилучила з переліку переможців проект «Придбання спецтехніки (автовишки) для забезпечення належного рівня благоустрою населених пунктів територіальних громад (ініціатор: Мостиська міська рада).

Натомість включено такі проекти: 

- Радехівська ОТГ: «Створення радіоінформаційної мережі територіальних громад». Загальна вартість проекту – 300 тис. грн, з обласного бюджету – 150 тис грн.

- Старосамбірська міська рада: «Розвиток спорту – запорука здоров’я дітей». Загальна вартість – 400 тис грн, з обласного бюджету – 192 тис грн.

Відтепер Конкурсна рада очікує від переможців копії рішень про співфінансування проектів до 20 вересня 2019 року на електронну адресу: project.lvivregion@gmail.com.

Нагадаємо, що оголошення результатів Конкурсу підтримки співробітництва територіальних громад – 2019 відбулося під час Форуму місцевого розвитку.