Конкурс проєктів місцевих ініціатив: У Городоцькій дитячій мистецькій школі капітально відремонтували фасад

Конкурс проєктів місцевих ініціатив: У Городоцькій дитячій мистецькій школі капітально відремонтували фасад

24.10.2021

Голова Львівської обласної ради Ірина Гримак 23 жовтня, перебуваючи з робочим візитом у Городоцькій територіальній громаді, відвідала Городоцьку дитячу мистецьку школу. Тут у межах Комплексної програми регіонального розвитку Львівщини реалізовано проєкт з капітального ремонту фасаду. Загальна вартість проєкту – майже 500 тис грн., в тому числі 300 тис грн з обласного бюджету.

«Мені сьогодні вдалося побачити багато об’єктів, які реалізовані в тому числі за допомогою обласного бюджету. Це дуже правильно, така співпраця між громадою, між обласною радою, задля того, щоб робити ось такі речі, як, наприклад, ремонт фасаду цієї мистецької школи. Малими кроками рік за роком, ми робимо ті зміни, які не робилися раніше, але які вимагає час і потрібні перш за все мешканцям громади» - наголосила Ірина Гримак.

Будівлі, в якій знаходиться Городоцька дитяча мистецька школа, понад 50 років. За словами директора Городоцької дитячої мистецької школи Зоряни Дунас, це вже не вперше школа виграє обласний конкурс проєктів місцевих ініціатив. Минулого року завдяки написанню проєкту за кошти обласного бюджету при співфінансуванні міста та батьків було зроблено ремонт всередині школи.

«А завдяки перемозі у конкурсі цього року фасад нашої школи, де навчається 410 дітей, засяяв новими фарбами. Він відповідає тому настрою, який панує і у нашій мистецькій установі», - зауважила Зоряна Дунас.

Крім того, за сприяння Львівської районної ради цього року у Городоцькій дитячій мистецькій школі незабаром планують оновити музичні інструменти.