Конкурс проєктів місцевих ініціатив: Ірина Гримак проінспектувала ремонтні робити у дитячому садку Городоцької громади

Конкурс проєктів місцевих ініціатив: Ірина Гримак проінспектувала ремонтні робити у дитячому садку Городоцької громади

25.10.2021

У межах Комплексної програми регіонального розвитку Львівщини у Городоцькій територіальній громаді капітально ремонтують фасад Городоцького закладу дошкільної освіти №2 «Калинонька». Загальна вартість проєкту – 1 900 тис грн, в тому числі 500 тисяч – обласна програма соціально-економічного розвитку Львівщини та 500 тисяч реалізація конкурсу проєктів місцевих ініціатив (з яких 250 тис грн теж кошти обласного бюджету).

За словами керівника гуманітарного управління Городоцької міської ради Ігоря Яскевича, за ці кошти у садочку проведено утеплення та ремонт фасаду.

«Таким чином ми не лише покращили умови перебування дітей та зробили дошкільний заклад гарним та кольоровим, але й будемо економити гроші на опаленні, а це сьогодні, як ніколи актуально».

Голова Львівської обласної ради Ірина Гримак, яка з керівництвом громади оглянула виконані на сьогодні роботи, зауважила, що завдяки реалізованому проєкту та альтернативному опаленню цей дошкільний заклад буде продовжувати працювати. Незважаючи на те, що в громаді, у зв’язку з відсутність газу оголошено надзвичайну ситуацію і багато інших освітніх закладів закриті, або перебувають на канікулах.

«Завдяки утепленню садочку «Калинонька» – дітки сьогодні комфортно перебувають у своїх групах, проводячи своє дошкільне навчання. Тут, до речі, функціонує 6 груп, у яких виховується 180 малюків, і працює 20 педагогічних працівників», - розповіла Ірина Гримак.

«Місто Городок завжди активно брало і бере участь у Конкурс проєктів місцевих ініціатив. Це, в основному, заклади освіти і культури, стан яких завдяки конкурсу суттєво покращився. Цього року завдяки конкурсу реалізовано 6 проєктів, в яких замовником робіт було гуманітарне управління Городоцької міської ради», - зауважив начальник управління Ігор Яскевич.