Комісія з питань освіти сформувала перелік проектів рішень для розгляду обласною радою

Комісія з питань освіти сформувала перелік проектів рішень для розгляду обласною радою

15.08.2019

Під час засідання постійної комісії з питань освіти і науки сьогодні, 15 серпня, депутати сформували перелік проектів рішень, які пропонуватимуться до плану роботи обласної ради на ІІ півріччя 2019 року.

Так, на розгляд Львівської обласної ради комісія пропонує такі проекти рішень: «Про стан та проблеми розвитку галузі освіти у Львівській області», «Про оплату праці педагогічних працівників навчальних закладів та установ освіти, що фінансуються з обласного бюджету», «Про забезпеченість обласного та місцевих бюджетів видатками на заробітну плату працівникам установ та закладів освіти до завершення поточного 2019 бюджетного року».

Також члени комісії заслухали інформацію департаменту освіти і науки Львівської ОДА про стан готовності закладів освіти Львівщини до нового навчального року. За словами освітян, область посилено готується до навчального процесу, а від 15 серпня розпочинається підписання актів готовності шкіл до навчального року – відповідні комісії створено в усіх адміністративно-територіальних одиницях.

Крім того, депутати розглянули від закладів освіти низку бюджетних пропозицій, які спрямували на розгляд комісії  з питань бюджету, соціально-економічного розвитку.