Керівники області разом із народними депутатами від Львівщини обговорили проблемні питання воєнного часу

Керівники області разом із народними депутатами від Львівщини обговорили проблемні питання воєнного часу

15.06.2022

Голова Львівської обласної ради Ірина Гримак спільно з начальником Львівської ОВА Максимом Козицьким та народними депутатами провели робочу зустріч. Під час неї обговорили питання забезпечення військових частин Збройних сил України, бригад Сил територіальної оборони з Львівської області, які захищають Україну на передовій.

«Ми обмінялися думками щодо напрямків підсилення роботи з внутрішньо переміщеними особами, функціонування закладів освіти у новому навчальному році та співпрацю з міжнародними організаціями, які допомагають Україні», - зазначила після зустрічі Ірина Гримак.

Голова обласної ради також розповіла, що в ході розмови  були означені питання участі представників області у Національній раді з відновлення України та подальшої фінансової підтримки з різних бюджетів, в тому числі державного, роботи з тимчасово переміщеними українцями та релокованими підприємствами.

У зустрічі взяли участь народні депутати України Павло Бакунець, Микола Величкович, Микола Княжицький, Євген Петруняк, Наталя Піпа, Ярослав Рущишин, Олег Синютка, Орест Саламаха, Софія Федина та Ярослав Юрчишин.