Ірина Гримак зустрілася з гендиректоркою німецького фонду «Синьо-жовтий хрест»

Ірина Гримак зустрілася з гендиректоркою німецького фонду «Синьо-жовтий хрест»

30.01.2023

Голова Львівської обласної ради Ірина Гримак сьогодні, 30 січня, зустрілася з генеральною директоркою німецького фонду «Синьо-жовтий хрест» Ліндою Май.

«Україна має перемогти! Ви стали улюбленцями усього світу", – запевнила під час зустрічі Лінда Май.

У Німеччині керівниця фонду регулярно спілкується з поважними та впливовими співвітчизникам, зокрема й політиками, і допомагає їм ухвалювати рішення на підтримку України. Нещодавно під час зустрічі з Федеральним канцлером Німеччини Олафом Шольцом Лінда розповіла про потреби українських дітей та жінок, які змушені були виїхати з тимчасово окупованих територій.

Сьогодні волонтери німецького фонду разом із партнерами Львівської обласної ради ГО «Strong life» доправили до України п’ять великогабаритних автобусів та гуманітарну допомогу для мешканців Дніпра. Ще раніше фонд «Синьо-жовтий хрест» зібрав і передав у Дніпро понад 600 генераторів, а для польових медиків – 3000 спеціально укомплектованих рюкзаків, які допомагають рятувати поранених.

Географія діяльності фонду – допомога постраждалим від обстрілів областям – Миколаївській, Херсонській, Одеській і Запорізькій.

Під час візиту до Львівщини Лінда Май також вивчила потреби дітей із прифронтових територій, які нині мешкають у комунальних закладах Львівської обласної ради.

«Щиро дякую Лінді Май та її команді за підтримку, яка зміцнює Україну та допомагає нам перемагати», - наголосила голова Львівської обласної ради.

Ірина Гримак вручила Лінді Май подяку Львівської обласної ради.