Ірина Гримак взяла участь у зустрічі голів обласних рад Західного регіону

Ірина Гримак взяла участь у зустрічі голів обласних рад Західного регіону

18.01.2023

Голова Львівської обласної ради Ірина Гримак сьогодні, 18 січня, у Луцьку взяла участь у зустрічі голів обласних рад Західного регіону, де обговорювали нові можливості міжнародного співробітництва та майбутній розвиток українських регіонів.

Розпочався захід із молитовної години «За перемогу та мир» під час якої керівники Львівської, Волинської, Закарпатської, Тернопільської, Рівненської, Хмельницької областей, народні депутати України, духовенство, військові, освітяни помолилися за Україну та вшанували пам’ять українських Героїв, цивільного населення, які загинули від рук агресора-терориста.

Ірина Гримак розповіла колегам про нещодавню поїздку у зону бойових дій і зустрічі з нашими воїнами 45-ї окремої артилерійської бригади Збройних сил України, 103-ї окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних сил України, 125-ї окремої бригади територіальної оборони Збройних сил України.

«Для бійців, які перебувають у гарячих точках, є дуже важливим постійний зв'язок у режимі 24/7, наша тилова і волонтерська підтримка. У боротьбі з небезпечним ворогом Україна встояла завдяки вольовим, духовним та моральним цінностям.

Наша армія рятує весь світ і це розуміють наші партнери за кордоном. Після перемоги нашим головним завданням стане відбудова України. Налагодження міжнародної співпраці на рівні регіонів – важливий крок у напрямку післявоєнного розвитку України», - наголосила під час виступу Ірина Гримак.