Ірина Гримак привітала студентів та педагогів з початком нового навчального року

Ірина Гримак привітала студентів та педагогів з початком нового навчального року

01.09.2021

У комунальному закладі Львівської обласної ради «Львівський державний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут» новий навчальний рік розпочався традиційно церемонією посвяти  студентів.

Крутян та педагогічний колектив з початком навчання привітала голова Львівської обласної ради Ірина Гримак. Вона наголосила, що школа у житті кожної людини не менш важлива, ніж батьківський дім та материнська любов. Саме в стінах школи ми вчимося любити світ, боротися, спілкуватися, здобуваємо найголовніші знання та досвід.

Ліцеїсти за період навчання отримують посилений військовий вишкіл, можливість вступу у вищі  заклади освіти Міністерства оборони України та силових відомств, патріотичне виховання, соціально-матеріальне забезпечення.

Львівський ліцей імені Героїв Крут  є одним із найвідоміших закладів первинної ланки загальної системи військової освіти України.  

«Будьте сильними й достойними, бо особливість вашого вибору в тому, ˗ що ви обрали найблагородніший шлях з усіх можливих, шлях служіння ідеалам захисту своєї батьківщини. Саме з таких як ви юнаків, котрі сьогодні вступили до лав спеціалізованого навчального закладу з військовим ухилом, згодом виростають справжні державники», - наголосила Ірина Гримак.

 Вона подякувала батькам, які привели дітей на навчання до Ліцею імені Героїв Крут і запевнила, що цей заклад поєднує в собі найкращі передові  технології, розвинені навчально-матеріальну, спортивну  бази.

Голова обласної ради побажала усім учням, студентам Львівщини та їхнім наставникам миру, терпіння, наполегливості, міцного здоров’я та  успішного навчання, а також вручила відзнаки Львівської обласної ради викладачам та ліцеїстам.

Грамотами Львівської обласної ради: за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у справу навчання та виховання молодого покоління, високий професіоналізм та з нагоди Дня знань нагороджено працівників ліцею Ольгу Кравець, Наталію Писареву, Оксану Новотну, Степана Скочиляса.

За зразкову військову дисципліну, сумлінне виконання службового обов’язку, активну громадянську позицію та з нагоди Дня знань подяку від Львівської обласної ради отримав ліцеїст віце-сержант Захар Бойко.

«Пам‘ять про тих, хто здобув незалежність для України - це наш спільний обов’язок. Також наш обов’язок трудитися заради своєї країни. Ви, наше наступне покоління, то ж  маєте навчатися, щоб  продовжувати будувати й берегти державу. 

 Достойно прийміть науку і бережіть традиції славного ліцею, який виховав багатьох українських героїв», - звернулася до молоді Ірина Гримак.