Депутати Львівської обласної ради подякували усім добровольцям, які наближають нашу перемогу

Депутати Львівської обласної ради подякували усім добровольцям, які наближають нашу перемогу

14.03.2023

У вівторок 14 березня стартувала чергова сесія Львівської обласної ради. На початку сесійного засідання голова ради Ірина Гримак наголосила, що від початку повномасштабного вторгнення минуло 384 дні, і сьогодні відзначається День українського добровольця.

«Збройні Сили України, Сили тероборони, воїни правоохоронних органів, волонтери, медики і весь український народ чинять запеклий опір російським окупантам. Сьогодні кожен доброволець, хто за покликом душі, у тривожний та складний для нашої країни час, свідомо став на захист її незалежності та територіальної цілісності. Ми низько схиляємо голови, вшановуючи загиблих воїнів російсько-української війни», - зазначила Ірина Гримак.

Присутні в залі хвилиною пам’яті згадали усіх загиблих захисників України, а також новітніх Героїв, з якими Львівщина прощається саме 14 березня: Михайло Дучак, Олександр Новіков, Володимир Рак, Роман Шпак, Микола Горошко, Роман Кондрак, Олександр Присташ, Назар Свищ, Андрій Буйна.

З нагоди Дня українського добровольця Ірина Гримак відзначила захисників-добровольців 103-ї  та 125 окремих бригад Сил територіальної оборони «Захід», воїнів інших бригад Львівщини та захисників з Українського Добровольчого Корпусу «Правий сектор» (ДУК ПС).