Cadogan Petroleum планує працювати у Львівській області ще 20 років

Cadogan Petroleum планує працювати у Львівській області ще  20 років

17.10.2019

Підприємство «Юсенко Надра», що входить у групу Cadogan Petroleum, подала заявку на отримання спецдозволу на геологічне вивчення з подальшим видобуванням на Бітлянській ліцензійній площі, що у Львівській області, терміном на 20 років.  Cadogan Petroleum, незалежна британська нафтогазова компанія, працює та інвестує у нафтогазовидобувну галузь України вже 13 років.

Повідомляє пресслужба компанії Cadogan Petroleum.

Пакет документів, що включає затверджений звіт Державної комісії України щодо запасів корисних копалин, висновок ОВД від Міністерства екології та Меморандум про співпрацю з місцевими радами знаходиться на розгляді у Львівській Обласній Раді.

«Продовження діяльності компанії в регіоні важливе для облаштування благоустрою місцевих громад. Податки та кошти, які інвестуються у Львівську область, йдуть на оплату заробітних плат, відбудування інфраструктури та втілення соціальних ініціатив для місцевого населення. Cadogan Petroleum – одна з небагатьох компаній, яка є на 100% іноземним інвестором у нафтогазовій галузі в Україні. Бітлянська площа – це вже другий спецдозвіл, після Блажівського родовища, погодження отримання якого очікує компанія. Сподіваємось на злагоджену роботу місцевих органів влади, Держгеонадр та Міністерства екології і на отримання позитивної відповіді щодо видачі даних спецдозволів» – наголосив Андрій Білий, генеральний директор українського офісу Cadogan Petroleum.

Бітлянська нафтогазова ділянка займає площу 390 км2. Протягом дій чинного спеціального дозволу Cadogan Petroleum провела грунтовні роботи з геологічного вивчення та апробацію запасів даної ділянки.

Нагадаємо, що компанія підписала Меморандуми про соціально-економічну співпрацю з селищами Турківського, Старосамбірського та Самбірського районів Львівської області, який діятиме упродовж 2019-2022 років.

Загальний обсяг фінансування на розвиток регіону становитиме 6 мільйонів 530 тисяч гривень.

Нагадаємо, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин 20 серпня провів зустріч із делегацією компанії Cadogan Petroleum на чолі з її головним виконавчим директором Гвідо Мікелотті.

Довідково:

Cadogan Petroleum – британська незалежна нафтогазова компанія, що котирується на Лондонській фондовій біржі та працює в Україні з 2006 року. Компанія займається проведенням геологічної розвідки та експлуатації ліцензійних ділянок в Україні. Поточна виробнича діяльність компаній групи Cadogan зосереджена на двох ділянках, що розташовані у Львівській області: в селищах Монастирець і Бітля.