КОНЦЕРТИ, ПАНЕЛЬНІ ДИСКУСІЇ, МИСТЕЦЬКІ ВИСТАВКИ: У ЛЬВОВІ СТАРТУВАВ "ФЕСТИВАЛЬ ПАРТНЕРСТВА"

КОНЦЕРТИ, ПАНЕЛЬНІ ДИСКУСІЇ, МИСТЕЦЬКІ ВИСТАВКИ: У ЛЬВОВІ СТАРТУВАВ "ФЕСТИВАЛЬ ПАРТНЕРСТВА"

07.09.2018


07.09.2018

Сьогодні, 7 вересня, у Палаці Потоцьких урочисто відкривсяVII«Фестиваль партнерства», співорганізатором якого є Львівська обласна рада.

Для участі у Фестивалі до Львова прибули офіційні делегації від польських воєводств та міст-побратимів Львова. Разом із львівськими колегами їхні польські партнери, політичні, громадські та культурні діячі ділитимуться власним досвідом на «Форумі партнерства». Цього року дебати стосуватимуться культури, туристичного розвитку міст і його впливу на історичні міста та життя городян.

«Вітаю усіх тих, хто розуміє, наскільки важливою є дружба країн, які з’єднані між собою кордонами, - зазначив під час виступу голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин. – Бажаю усім плідної роботи з налагодження міжрегіональної співпраці, культурних зв’язків, обговорення питання туристичного розвитку міст і його впливу на історичні міста та життя городян».

У рамках фестивалю заплановано концерти, панельні дискусії, мистецькі виставки, представлення промоційної продукції воєводств та інші культурні заходи.

Більше тут

Довідково:

«Фестиваль Партнерства» – ініційований Генеральним Консульством Республіки Польща у Львові у вересні 2012 року. Фестиваль створено задля розвитку українсько-польської культурної співпраці, презентації мистецького життя польських міст та воєводств, a також господарів – міста Львова та Львівської області.

Мета фестивалю – звернути увагу українців та поляків на дуже великий доробок у співпраці Львова та Львівщини з польськими партнерами, яка є прикладом європейського добросусідства.