Валентина Харлова обрано до складу Центрального комітету профспілки працівників державних установ України

Валентина Харлова обрано до складу Центрального комітету профспілки працівників державних установ України

23.10.2020

Сьогодні, 23 жовтня керуючий справами Львівської обласної ради Валентин Харлов взяв участь у 30-й конференції Львівської обласної організації профспілки працівників державних установ України.

«Роль Львівської обласної організації профспілки працівників державних установ України має відігравати вирішальну роль у захисті законних інтересів працівників як органів державної влади, так і органів місцевого  самоврядування. На моє глибоке переконання, наша профспілка, як ніколи, має бути міцною, а в її складі мають бути представлені всі категорії посад працівників», - підкреслив у своєму виступі Валентин Харлов.

Варто зауважити, що в межах конференції делегати заслухали звіти обласного і районного комітетів профспілки за період: листопад 2015 року – вересень 2020 року. Також було обрано голову обласної організації профспілки, ним став – Роман Балух.

Крім того, Роман Балух і Валентин Харлов були обрані представниками обласної організації до складу Центрального комітету профспілки працівників державних установ України.

Довідково:

7 вересня 1990 р. в м. Києві відбувся І Установчий з’їзд профспілки працівників державних установ України, на якому був обраний Центральний комітет як спадкоємець Українського республіканського комітету.

Серед всеукраїнських профспілок Профспілка працівників державних установ України є однією з найчисленніших.