Учні Львівського фахового коледжу спорту відтепер тренуватимуться на сучасному закритому мультифункціональному майданчику

Учні Львівського фахового коледжу спорту відтепер тренуватимуться на  сучасному закритому мультифункціональному майданчику

29.12.2020

У вівторок, 29 грудня, у КЗ ЛОР «Львівський фаховий коледж спорту»  відкрили мультифункціональний майданчик з тентовим покриттям. 

Загальна вартість об`єкта становить 7 655,012 тис. грн, яких з держбюджету залучено 924,250 тис. грн, обласного - 6 730,762 тис. грн.

За ці кошти здійснено облаштування основи для мультифункціонального майданчика для занять ігровими видами спорту, закупівлю наливного покриття та його монтаж, встановлення тентового накриття, а також придбано спортивне обладнання. Проведено роботи з благоустрою території, монтаж освітлення та огорожі. 

Тут можна займатися різними ігоровими видами спорту, зокрема гандболом, бадмінтоном, баскетболом, волейболом, легкою атлетикою, футболом. 

Участь в урочистому  відкритті взяла голова Львівської обласної ради Ірина Гримак.

«Сьогодні  справді дуже приємно, що у наших дітей з’явився шанс достойно тренуватися, займатися спортом  і показувати високі результати. Переконана, наявність такого спортивного об’єкту, який  вони сьогодні отримали, дасть можливість якісно навчатися й примножувати свої здобутки.

Це визначна подія для громади Львівщини. Радію, що у свій час люди повірили в цей проєкт і змогли втілити його в життя. Ми не зупиняємося на досягнутому і я переконана, що цей мультифункціональний спортивний комплекс – це лише початок, добрий старт тих хороших справ, які ми маємо зробити як представники влади Львівщини.

Бажаю усім вірити в свої сили і завжди пам’ятати тих людей, які поруч, ваших вчителів, наставників, тренерів. Ви наша гордість і наша слава! Найвищих вам висот і найвищих перемог!» - зазначила під час виступу Ірина Гримак.