У Львівському онкологічному центрі реконструювали поліклінічне та радіологічне відділення

У Львівському онкологічному центрі реконструювали поліклінічне та радіологічне відділення

29.12.2020

У КНП ЛОР «Львівський онкологічний регіональний лікувально-діагностичний центр» проведено реконструкцію корпусів для забезпечення державних норм доступності закладу для маломобільних груп населення. З наступного року - це є суворою вимогою з боку НСЗУ для подальшого укладання договорів з медичними закладами України. 

Голова Львівської обласної ради Ірина Гримак сьогодні, 29 грудня, ознайомилась із роботою закладу та оглянула сучасне діагностичне обладнання.
«Львівський онкологічний центр – один із кращих в Україні. Сучасне обладнання, яке вдалося в попередні роки придбати в рамках програми Світового Банку, дає можливість проводити діагностику рівня європейських країн. Також завершено реконструкцію поліклінічного та радіологічного відділень для покращення перебування пацієнтів та амбулаторних хворих. 
Дякую керівництву лікарні за їх активну співпрацю з міжнародними донорами та організаціями, за професійний підхід та турботу про своїх пацієнтів», - зазначила Ірина Гримак. 

Отож, на кінець цього року для прийому хворих готові приміщення І поверху поліклінічного та радіологічного відділення. На цих об’єктах виконано робіт на загальну суму 12 123 тис грн.