У Ліцеї імені Героїв Крут відзначили переможців «Турніру слави крутян»

У Ліцеї імені Героїв Крут відзначили переможців «Турніру слави крутян»

05.12.2022

 

З нагоди Дня Збройних Сил України у Львівському ліцеї імені Героїв Крут започаткували проведення особливого турніру - змагань з військово-прикладної фізичної підготовки «Турнір слави крутян», який щороку присвячуватиметься одному з випускників ліцею. 

Цьогорічний турнір був присвячений випускнику ліцею 2012 року, Герою України майору Павлу Сбитову, який ціною свого життя, керуючи оборонними діями батальйону морської піхоти у боях під Волновахою в березні 2022 року не допустив оточення та розгрому наших підрозділів.

«Саме завдяки таким Героям як Павло, наші Збройні Сили не тільки вистояли у перші дні і тижні повномасштабної російської агресії, а й завдали і продовжують завдавати ворогу небачених втрат, з кожним днем наближаючи перемогу», - кажуть в ліцеї. 

Свій бойовий дух і волю до перемоги протягом кількох днів демонстрували  команди навчальних рот, які змагалися у семи видах військово-прикладної підготовки. Зокрема, у вмінні орієнтуватися на місцевості, тактиці ведення бою у гарячих пейнтбольних перестрілках та володіння стрілецькою зброєю в електронному лазерному тирі.

Також юнаки змагалися у плаванні, воєнізованому кросі, силових вправах на перекладині та тактичній медицині. 

Краще з усім цим впоралися ліцеїсти першої роти, які зрештою й стали переможцями турніру. 

Кубок переможці турніру отримали з рук батьків загиблого Героя Павла Сбитова. Також команді вручили квадрокоптер.