Спортсмен з Львівщини став чемпіоном світу зі стрільби

Спортсмен з Львівщини став чемпіоном світу зі стрільби

19.10.2022

У середу, 19 жовтня, спортсмен з Львівщини Павло Коростильов отримав титул чемпіона світу у вправі зі стрільби зі стандартного пістолета на дистанції 25 м. До Каїру на 53- й Чемпіонат світу зі стрільби кульової цього року прибули понад тисячу спортсменів з 90 країн світу.

Вихованець спортивних комунальних закладів Львівської обласної ради Павло Коростильов на цих змаганнях двічі отримав нагороди. Спершу бронзову медаль у вправі зі стрільби з пневматичного пістолета, а сьогодні – золото Чемпіонату світу. Також Павло завоював ліцензію на Олімпійські ігри-2024.

«Пишаюсь нашими спортсменами, які попри всі труднощі виборюють для України перемогу і демонструють всьому світу наш нескорений дух і силу. Вітаю Павла Коростильова та його тренерів і викладачів з @КЗ ЛОР Школа вищої спортивної майстерності, КЗ ЛОР "Львівський фаховий коледж спорту" та @Навчально-спортивна база літніх видів спорту МОУ - СКА Львів з перемогою», - привітала з важливим спортивним досягненням  голова Львівської обласної ради Ірина Гримак.