Сьогодні дружина Президента Марина Порошенко з робочим візитом відвідує Львівщину

Сьогодні дружина Президента Марина Порошенко з робочим візитом відвідує Львівщину

13.11.2018

 

13.11.2018

 

Сьогодні, 13 листопада, дружина Президента України Марина Порошенко перебуватиме в Львівській області з робочим візитом.

Перша леді відвідає ХVII Міжнародний фестиваль оперного мистецтва імені Соломії Крушельницької, який у 2018 році проходить за грантової підтримки Українського культурного фонду.

Захід розпочнеться о 17:30 год. у Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької.

Як відомо, Фестиваль ім. Соломії Крушельницької проходить вже 30 років поспіль і є одним з найдавніших оперних фестивалів в Україні. На цьогорічному фестивалі вперше презентуватимуть свої вистави Національна опера України, Одеська Національна Опера, Вроцлавська Опера (Польща). Географія фестивалю охоплює учасників із Австрії, Молдови, Польщі та Румунії. Також будуть виконані твори сучасних композиторів із Болгарії та Японії.

Нагадаємо, минулого разу Марина Порошенко відвідувала Львівщину в серпні для участі в першому світовому форумі українознавчих суботніх та недільних шкіл.