Ще в трьох громадах Львівщини невдовзі з’явиться свій поліцейський офіцер

Ще в трьох громадах Львівщини невдовзі з’явиться свій поліцейський офіцер

13.12.2022

Голови Оброшинської, Белзької та Івано-Франківської територіальних громад в межах проєкту «Поліцейський офіцер громади» у понеділок, 12 грудня, підписали меморандуми про співпрацю з Головним управлінням Національної поліції у Львівській області.

«Головна мета ініціативи – забезпечити кожну територіальну громаду поліцейським, який проживатиме в ній та цілодобово надаватиме мешканцям якісні поліцейські послуги, забезпечуватиме правопорядок на території обслуговування, своєчасно реагуватиме на проблеми громади та запобігатиме вчиненню правопорушень. Оцінювати роботу поліцейського офіцера громади будуть самі мешканці», - нагадав очільник поліції Львівщини Олександр Шляховський.

Поліцейські офіцери громади забезпечені приміщенням, службовим автомобілем та всіма важливими технічними приладами і засобами, щоб вчасно і якісно надавати увесь спектр поліцейських послуг.

На сьогодні 37 громад Львівщини уклали меморандуми, в 29 з них вже несуть службу поліцейські офіцери громад, які пройшли відбір та підготовку.