Працівників соціальної сфери на Львівщині закликають вакцинуватися

Працівників соціальної сфери на Львівщині закликають вакцинуватися

21.09.2021

Під час засідання комісії з питань соціального захисту прав  дітей, людини та учасників бойових дій, яке відбулося 21 вересня, депутати доручили працівникам департаментів охорони здоров'я та соціального захисту населення Львівської обласної державної адміністрації провести роз'яснювальну роботу з працівниками соціальної сфери,  щодо необхідності проходження повного курсу вакцинації.

За даними департаменту соціальної політики, у сфері соціального захисту населення, серед працівників вакцинувалися приблизно 29%  працівників.  

«Такі показники викликають занепокоєння, враховуючи, що ми на порозі "жовтої зони",- зауважив голова комісії з питань соціального захисту, прав дітей, людини та учасників бойових дій Микола Іщук. Сьогодні вакцинація проводиться безплатно. На нашу думку, усім хто контактує з людьми на робочому місці, особливо з категоріями соціально незахищених громадян, варто пройти повний курс вакцинації проти  інфекційних хвороб. Це елементарні заходи безпеки, які допоможуть вберегти життя та здоров’я людей».  

Нагадаємо, загалом на Львівщині, станом на 20 вересня щеплення від ковіду отримали 699 274 (з них – 384 452 другою дозою): вакциною  «Covieshield»   – 38 403 особи, «Astra Zeneca» - 97 116, «Coronavac» - 176 257, «Pfizer» - 237 075, «Moderna» - 150 423 особи.

За останню добу в області щеплення від ковіду отримали 5086 осіб.