Олександр Ганущин проінспектував Рудківську лікарню і поспілкувався з бізнесом Самбірщини

Олександр Ганущин проінспектував Рудківську лікарню і поспілкувався з бізнесом Самбірщини

06.04.2020

Сьогодні, 6 квітня, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин разом із депутатами обласної ради Олегом Домчаком, Володимиром Шведою, Володимиром Кужидлом і Катериною Кеньо з робочим візитом відвідали Рудківську лікарню планового лікування, а також в м. Самбір поспілкувалися з представниками місцевого бізнесу.

У Рудках разом із керівництвом медичного закладу обговорили стан забезпечення лікарні апаратами штучної вентиляції легень і засобами захисту, наявність розгалуження кисневих точок, а також оплату праці медикам, які є на передовій з коронавірусом.

Окрім того, передали лікарні засоби дезінфекції, рукавички, маски, окуляри.

Варто зауважити, що Рудківська лікарня визначена госпітальною базою (для Самбора, Самбірського, Старосамбірського та Турківського районів) для надання спеціалізованої медичної допомоги боротьби з короновірусом.

Опісля у м. Самбір у приміщенні районної ради Олександр Ганущин зустрівся з представниками бізнесу Самбірського району. Очільник облради розповів про першочергові заходи у боротьбі з коронавірусом, які вживаються на рівні області.

«Зроблено вже багато для забезпечення так званих опорних лікарень. Але не все можна придбати за бюджетні кошти, тому допомога благодійників зараз дуже необхідна», - сказав Олександр Ганущин.