Обласна рада привітала працівників харчової промисловості Львівщини з професійним святом

Обласна рада привітала працівників харчової промисловості Львівщини з професійним святом

13.10.2023

Сьогодні, 13 жовтня, з нагоди Дня працівників харчової промисловості в.о. керуючого справами Львівської обласної ради Ярослав Гасяк привітав представників харчової промисловості Львівщини з професійним святом.

«Якісна продукція від торгових марок зі Львівщини, потрапляючи в інші регіони України і за кордон, задовольняє смаки найвибагливіших споживачів і цим прославляє працю працівників харчової галузі нашої області.

Переконаний, спільними зусиллями влади, бізнесу, освітянської галузі й надалі забезпечуватимемо сталий розвиток харчової промисловості.

Від імені Львівської обласної ради дякую за вашу працю», - наголосив у вітальному слові Ярослав Гасяк.

Директор департаменту агропромислового розвитку Львівської ОВА Тетяна Гетьман подякувала працівникам харчової галузі за сумлінну працю, стійкість і розвиток у складний для країни час.

«Наше завдання – підтримувати сільськогосподарських виробників. Львівщина – єдина область, яка минулого року реалізовувала програму підтримки місцевих агровиробників. А в 2023 році на Комплексну програму підтримки та розвитку сільського господарства у Львівській області передбачено понад 48 млн грн з обласного бюджету. Це найбільший фінансовий ресурс серед областей України.

Дякуємо за забезпечення продовольчої безпеки в Україні, зокрема на Львівщині.

Бажаємо успіхів і нових досягнень», - зауважила Тетяна Гетьман.

За багаторічну сумлінну працю, високі досягнення у виробничій діяльності та з нагоди Дня працівників харчової промисловості Ярослав Гасяк вручив подяки Львівської обласної ради кращим працівникам галузі.

Після урочистої частини присутні взяли участь у «круглому столі» на тему: «Дуальна освіта як основа успішної кар’єри».

Згідно з Указом Президента України від 8 серпня 1995 року у третю неділю жовтня відзначається професійне свято – День працівників харчової промисловості.