Найактивніших волонтерів Львівщини відзначили нагородами  

Найактивніших волонтерів Львівщини відзначили нагородами  

05.12.2022

5 грудня у Міжнародний день волонтера в приміщенні комунального закладу Львівської обласної ради «Львівська національна філармонія» відзначили найактивніших представників волонтерської спільноти.

Голова Львівської обласної ради Ірина Гримак подякувала волонтерам за активність та щоденну віддану працю заради перемоги. Вона наголосила, що зараз тисячі українців різного віку та різних професій, стали учасниками волонтерського руху й роблять все можливе для підтримки Збройних Сил України та допомоги потребуючим.  

За активну громадянську позицію, вагомий внесок у розвиток волонтерського руху та з нагоди Міжнародного дня волонтера Подяки та Грамоти Львівської обласної ради вручили понад сотні волонтерів Львівщини. Це представники громадських організацій, благодійних фондів, творчих колективів, підприємці, священнослужителі. Відзнаки від Львівської обласної ради сьогодні отримали  також волонтери з Чеської Республіки, Великої Британії, Італії.

«Завдяки волонтерам вдалося вберегти нашу державу і зміцнити армію, – наголосила Ірина Гримак. - У ваших поглядах велика віра і сила, ви міцна опора Збройних Сил України. Волонтерська допомога Україні отримала широку міжнародну підтримку, а Україна стала прикладом незламності в усьому світі. Ми обов'язково переможемо, тому що цього прагнуть мільйони українців».