На зум-нараді керівникам територій наголосили не зволікати з поданням заявок на конкурс місцевих ініціатив

На зум-нараді керівникам територій наголосили не зволікати з поданням заявок на конкурс місцевих ініціатив

25.02.2021


Сьогодні, 25 лютого, за участі першого заступника голови Львівської обласної рад Євгенія Гірника та заступника голови облради Юрія Холода відбулася зум-нарада з керівниками громад Самбірського, Стрийського та Дрогобицького районів.

Під час наради Євгеній Гірник поінформував присутніх про прийняття на останній сесії обласної ради ключових обласних програм і наголосив, щоб керівники територій ознайомилися з  їх основними заходами та подали свої прпозиції. 

Також керівництво облради поінформувало представників територій, що завтра відбудеться зустріч із народними депутатами від Львівщини, на якій планують розглянути проблемні питання регіонального рівня,  децентралізації, наповнення  місцевих бюджетів,  залучення додаткових  коштів на території, ряду законодавчих ініціатив.

В свою чергу Юрій Холод нагадав про те, що до 1 березня триває прийом заявок на конкурс мікропроєктів  і усі, хто  бажає взяти в ньому участь просить підготувати та подати свої місцеві ініціативи.

Окрім того, присутні торкнулися питання забезпечення доступності медичних закладів відповідно до вимог НСЗУ, а також врегулювання проблемних питань з БТІ.