На Львівщині з професійним днем привітали рятівників.

На Львівщині з професійним днем привітали рятівників.

17.09.2021

17 вересня в Україні відзначають День рятівника. З цієї нагоди в Головному управлінні ДСНС України у Львівській області відбулися урочисті заходи та нагородження рятівників, працівників цивільного захисту та пожежної охорони.

Від імені голови Львівської обласної ради та депутатського корпусу присутніх привітав перший заступник голови облради Євгеній Гірник. «Рятувальник – це і вогнеборець, і лікар, і поліцейський, і психолог в одній особі. Дякую кожному, хто вибрав цю непросту, але надважливу професію. Бажаю вам здоров'я, енергії, сили і натхнення! Нехай ангел-охоронець завжди буде поряд», - зазначив під час виступу Євгеній Гірник.

В межах урочистостей Євгеній Гірник нагородив кращих працівників рятувальної служби ГУ ДСНС України у Львівській області Василя Мисака та Степана Русина - Почесною відзнакою Львівської обласної ради «30 років незалежності України», а також Тараса Мавдрика, Миколу Михайлишина, Миколу Винярського, Ігоря Калужняк, Василя Микелиту, Василя Миркотана – Грамотами та Подяками обласної ради.