Молодь Львівщини запрошують в обласний молодіжний центр на тренінги та цікаві курси

Молодь Львівщини запрошують в обласний молодіжний центр на тренінги та цікаві курси

27.09.2022


У четвер, 29 вересня,  розпочинається курс «Самодопомога Плюс», який спрямований на підтримку людей, що перебувають у вкрай несприятливих умовах і бажають навчитись управляти стресом. 

Курс складатиметься з 5 занять. Вони спрямовані на подолання психологічних страждань у дорослих.  Заняття міститимуть багато практичних вправ, які можна буде використовувати і після завершення навчання. Методика курсу рекомендована Всесвітньою організацією охорони здоров’я. Заняття відбуватимуться по четвергах о 19:00 за попередньою реєстрацією. Термін реєстрації до 27 вересня до 18:00


5 жовтня розпочинається тренінг-інтенсив «Акторська майстерність для життя». Тут ви отримаєте навички для боротьби зі страхом перед публічними виступами, роботи зі своїм тілом, голосом, розвитком мислення та її швидкості, покращивши при цьому асоціативне мислення, фантазію та уяву, що в свою чергу дасть змогу створювати нові ідеї, знаходити незвичайні рішення, бути більш креативним, а також основні фундаментальні акторські інструменти для використання в повсякденному житті. І найголовніше, ви навчитеся мистецтву - імпровізації. 


Заняття першої групи відбуватимуться 5, 12 та 19 жовтня з 18:30 до 20:30. Друга група займатиметься 9, 16 та 23 жовтня 16:00 до 18:00. На 30 листопада запланований акторський батл між групами. Реєстрація до 3 жовтня до 18:00 за посиланням.


11 жовтня стартує курс для керівників молодіжних просторів, молодіжних центрів, молодіжних рад та громадських організацій. Тут вони розвинуть свої hard та soft skills, які допоможуть ефективно керувати командою та діяльністю організації. Розглянуть такі напрямки, як особисте лідерство, тайм-менеджмент, нетворкінг, робота з командою. Також учасники будуть працювати з психологом, та вивчати тему емоційного вигорання та стресостійкості. Дедлайн подачі заявок до 9 жовтня 15:00 за посиланням.

Усі заняття будуть відбуватись у Львівському обласному молодіжному центрі.