Михайло Чумак – переможець конкурсу на посаду директора Підкамінського психоневрологічного інтернату

Михайло Чумак – переможець конкурсу на посаду директора Підкамінського психоневрологічного інтернату

05.07.2023

Сьогодні, 5 липня, відбувся конкурсний відбір на заміщення посади директора комунального закладу Львівської обласної ради «Підкамінський психоневрологічний інтернат».

На посаду керівника установи подався один кандидат Михайло Чумак, який представив на розгляд конкурсної комісії свою програму розвитку психоневрологічного пансіонату. 

Як розповів Михайло Чумак, у планах на найближчу перспективу – створення відділення паліативної допомоги, облаштування реабілітаційного центру для фізичної та трудової реабілітації, капітальний ремонт приміщень, санвузлів, рекреаційно-відновлювальної зони, співпраця з міжнародними партнерами, волонтерами, доброчинцями.

«Серед важливих завдань, які ми перед собою ставимо у своїй роботі, це - розвиток соціальних послуг, всебічний розвиток підопічних і реалізація їх прав та інтеграція у соціум, зайнятість мешканців і покращення їх психологічного та фізичного стану здоров’я, створення комфортних умов для проведення реабілітаційних заходів, відпочинку підопічних», - розповів Михайло Чумак.

Після обговорення конкурсна комісія ухвалила рішення визнати переможцем конкурсу Михайла Чумака. Відтак рекомендуватиме сесії Львівської обласної ради затвердити його кандидатуру на посаду директора.

Довідково:

Чумак Михайло Михайлович закінчив Міжрегіональну Академію управління персоналом за спеціальністю «Правознавство» та здобув кваліфікацію юриста.  Стаж роботи у відповідній сфері діяльності понад 5 років. 
З 2017 року - керівник КЗ ЛОР «Підкамінський психоневрологічний інтернат».
Загальний стаж діяльності – 40 років.