Львівський діагностичний центр запрошує охочих на щеплення вакцинами СoronaVac та Pfizer\Comirnaty

Львівський діагностичний центр запрошує охочих на щеплення вакцинами СoronaVac та Pfizer\Comirnaty

22.09.2021

Від завтра, 23 вересня, в Україні буде встановлено «жовтий» рівень епіднебезпеки.

Таке рішення було ухвалено на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. 

Підставою стало перевищення кількості нових випадків COVID-19 на 100 тисяч населення та перевищення коефіцієнта виявлення нових випадків.

Які нас очікують обмеження ❓
1. Проведення масових заходів за умови заповненості на дві третини. Скринінг температури тіла, масковий режим, антисептики та безпечна дистанція — безумовна складова події.
Зазначені обмеження не застосовуються лише за умови наявності в усіх учасників та організаторів заходу негативного результату тестування на COVID-19 (ПЛР або експрес-тест) за 72 години до здійснення заходу. Або за наявності документа, що підтверджує повний курс вакцинації.
2. Кінотеатри та інші заклади культури можуть приймати дві третини місць із дотриманням заповнення двох рядів відвідувачами й одним порожнім рядом. Або понад 50 відсотків місць із дотриманням шахового порядку в залі.
3. Розміщення відвідувачів у закладах громадського харчування на відстані 1,5 метри, до чотирьох людей за столиком. Пересування в закладі можливе лише в засобах індивідуального захисту. За столом та під час приймання їжі чи напоїв дозволено перебувати без маски.
4. Забороняється відвідування закладів освіти, якщо 80% персоналу не вакциновані хоча б однією дозою.
5. Спортивні зали та фітнес-центри можуть працювати лише за умови забезпечення 10 кв. метрів загальної площі приміщення на одну людину.

Для вакцинованих від COVID-19 
Якщо ви повністю вакциновані чи отримали першу дозу вакцини, то для вас немає обмежень у відвідуванні закладів та подій. Внутрішній сертифікат можна згенерувати в застосунку Дія. 

Де можна провакцинуватися❓
Провакцинуватися від COVID-19 Ви можете, зокрема, у Львівському діагностичному центрі.
У наявності є такі вакцини CoronaVac та Pfizer\Comirnaty.

 Для щеплення вакциною CoronaVac зареєструйтеся за посиланням 

 Для щеплення вакциною Pfizer\Comirnaty зареєструйтеся за посиланням 

Відтак в обраний день\час приходите та отримуєте своє щеплення.

Адреса: м. Львів, вул. Пекарська, 69-Б.