Львівська обласна рада запрошує на лекцію отця Андрія Зелінського «Наш Софійний Дивосвіт: Історія української вічності» на основі книги «Семенові зорі»

Львівська обласна рада запрошує на лекцію  отця Андрія Зелінського «Наш Софійний Дивосвіт: Історія української вічності» на основі книги «Семенові зорі»

27.07.2023

У п’ятницю, 28 липня, з нагоди Дня Української Державності у Львівській обласній раді відбудеться  лекція священника УГКЦ, військового капелана о. Андрія Зелінського «Наш Софійний Дивосвіт: Історія української вічності» на основі книги «Семенові зорі».

«Семенові зорі» — алегорична казка «з добрими очима», де кожен образ і персонаж — невипадковий, а кожна подія, яка трапляється з головним героєм у Софійному Дивосвіті, спонукає його до глибоких філософських роздумів і важливих висновків, а також сприяє особистому зростанню.
У своїй лекції на основі книги «Семенові зорі» о. Андрій Зелінський розкриє концепт Софійного Дивосвіту. Разом із автором книги ми поринемо у філософські роздуми про творення людиною себе та світу навколо, зрозуміємо ідею Мудрості - Софійності, а також переосмислимо наші цінності та історію», - кажуть організатори.

Андрій Зелінський - священник Української греко-католицької церкви, співзасновник Української академії лідерства, викладач програми «Етика-Політика-Економіка» УКУ, викладач Інституту Лідерства та управління УКУ, політолог, публіцист, автор книг, громадський діяч, Перший військовий капелан при штабі АТО (2014 р.)

Початок – 12.00

Місце проведення: сесійна зала Львівської обласної ради (вул. Винниченка, 16)