Львівська обласна рада запрошує долучитися до тихої акції «Лист без відповіді»

Львівська обласна рада запрошує долучитися до тихої акції «Лист без відповіді»

26.05.2023

У межах відзначення Дня Героїв у неділю, 28 травня, у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла УГКЦ (м. Львів, вул. Театральна, 11) молитвою і тихою акцією «Лист без відповіді» вшанують пам'ять полеглих українських Воїнів.

Про це повідомила начальник відділу гуманітарної політики та міжнародного співробітництва виконавчого апарату Львівської обласної ради Ярина Чернявська.

«Тиха акція «Лист без відповіді» – це вшанування пам'яті усіх загиблих Героїв, які віддали за нашу свободу найцінніше – своє життя.

Українці часто пишуть листи зі словами любові й підтримки українським Захисникам. Військові радіють, коли отримують цю вісточку, а ми плачемо від щастя, читаючи листи-відповіді з фронту.

Однак, на превеликий жаль, не всі листи були прочитані… багато з них залишилися нерозкритими, без відповіді.

Під час акції запропонуємо усім присутнім написати останній лист Воїну, слова з якого вже ніколи не прочитає адресат… лист, на який ми не отримаємо відповіді…

Запрошуємо дорослих і дітей долучитися до акції «Лист без відповіді». Напишімо Героям те, що не встигли їм сказати вголос…», - зауважили в профільному відділі.

Початок богослужіння: 12:15 год..

Початок тихої акції «Лист без відповіді»: 12:30 год..