Львівська обласна рада ліквідовує наслідки ракетного удару

Львівська обласна рада ліквідовує наслідки ракетного удару

08.07.2023

Львівська обласна рада ліквідовує наслідки ракетного удару росії, вибухова хвиля від якого пошкодила обласні комунальні заклади. На щастя, постраждали лише будівлі. Поранених серед працівників або вихованців закладів немає.

Про це в прямому етері телеканалу Еспресо розповів заступник голови Львівської обласної ради Юрій Холод.

«6 липня спеціальна комісія зафіксувала всі пошкодження, склала дефектні акти, щоб найближчими тижнями спільно з Львівською ОВА виділити кошти та відновити всі вибиті вікна, двері та виправити інші руйнування.

Найбільше постраждали наш обласний дитячий будинок «Любисток», де перебувають 69 діточок від 0 до 6 років, а також науковий ліцей. Усі підопічні і працівники закладів були в укриттях, тому з ними все добре.

Ще раз щиро співчуваю усім, хто втратив рідних від ворожого ракетного удару 6 липня.

Нагадаю, під завалами житлового будинку, у який влучила російська ракета, рятувальники виявили тіла 10 осіб. 48 мешканців звернулися по медичну допомогу, одна людина – у важкому стані.

Країна-терорист московія продовжує вбивати і брехати всьому світу. Тільки ми не дамо їм жодного шансу на перемогу. Цілий світ має бачити і розуміти, що ми, українці, дуже дорогою ціною стримуємо абсолютне зло. І разом ми переможемо», - наголосив Юрій Холод.