Львівська національна філармонія - переможець проєкту “Zero Waste meets Culture in Lviv” 

Львівська національна філармонія - переможець проєкту “Zero Waste meets Culture in Lviv” 

09.04.2021

Львівська національна філармонія імені Мирослава Скорика стала одним із переможців проєкту “Zero Waste meets Culture in Lviv” 

Ставши одним із переможців, Львівська філармонія отримала грант на реалізацію проєкту “Звучання музики та природи у стінах філармонії, після реалізації якого інтер’єр Концертного залу Людкевича, фойє та фасад будівлі чудово доповнять живі рослини.

«Плануємо створити у найближчі місяці мобільні фітозони, з допомогою яких значно “оживиться” інтер’єр. Фітозони з живих рослин будуть не тільки виконувати декоративну функцію, але й будуть зволожувати й іонізувати повітря, очищати його від шкідливих бактерій.
Також у планах озеленення фасаду будівлі – вивішування квіткових композицій на балконах та висаджування рослин у великих ємностях при вході у філармонію.
Завдяки цьому проєкту філармонія ще більше наповниться зеленими насадженнями, що неодмінно чудово доповнить музику, яка звучить у цих стінах вже не одне десятиліття», - зазначив директор філармонії Володимир Сивохіп.

Проєкт “Звучання музики та природи у стінах філармонії" буде реалізовано за підтримки Австрійського бюро кооперації у Львові та Федерального міністерства Австрії з європейських та закордонних справ.