Львівщину відвідав Уповноважений з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин

Львівщину відвідав Уповноважений з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин

10.07.2023

Сьогодні, 10 липня, у Будинку воїна відбулася зустріч Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин Олега Котенка з представниками Уповноваженого з усіх регіонів України, Фонду Відродження, радниками. 

«Системна робота з пошуку зниклих безвісти ведеться з початку повномасштабного вторгнення, ми працюємо практично 24 на 7. Це і пошук людей в лікувальних закладах, на деокупованих територіях, в місцях захоронень, також відбувається обмін тілами», - розповіла регіональний координатор на Львівщині Марія Петришин. 

Присутні під час зустрічі також обговорили можливості програм допомоги родинам зниклих, взаємодію та обмін інформацією між пошуковими групами та регіональними представництвами, юридичні питання та пільгового забезпечення. 

Також у рамках візиту Уповноваженого на Львівщину відбулися ряд робочих зустрічей, обговорення проблемних питань пошуку та повернення зниклих безвісти, загиблих військових.

Нагадуємо, що працює гаряча лінія Уповноваженого зі зниклих безвісти: 0 800 339 247. Повідомити про зниклих також можна особисто Уповноваженому за телефоном: (099) 792-01-26. У вихідні можете надсилати повідомлення у Viber і Telegram на номер: (095) 896-04-21.

На Львівщині можна записатися на прийом громадян: понеділок-п'ятниця 10:00 – 16:00. Адреса: м. Львів, вул. Короленка 1А, Комунальний заклад Львівської обласної ради «Будинок воїна». 
Телефон: +380983633539 Електронна пошта: petryshyn.help@gmail.com